Sebestyén Balázst sokan össze akarták verni: csalók éltek vissza a nevével

felháborodás csalók Facebook Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs Facebook-oldalán igyekszik figyelmezetetni az embereket arra, ne dőljenek be az átveréseknek: soha nem kért pénzt senkitől és nem is fog!

Rengeteg híresség videóját, fényképét használják fel arra, hogy pénzt csaljanak ki az emberektől Facebookon. Sebestyén Balázs nevével is visszaéltek, ezért a műsorvezető közösségi oldalán figyelmezteti az embereket arra, hogy ne dőljenek be az átverésnek. A feltöltött videójában elmondta, sok felháborodott levelet kapott.

Sebestyén Balázs felhívta az emberek figyelmét arra, hogy csalók élnek vissza a nevével Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Tudnotok kell, hogy ezeket az oldalakat nem én üzemeltetem. Nincs közöm az ilyen típusú átverésekhez, nem kértem senkitől pénzt, és soha nem is fogok senkitől pénzt kérni.

"Csalók üzemeltetik ezeket az oldalakat, legyetek okosak és ne dőljetek be nekik" - mondta. Hozzátette, a videón hiába tűnik úgy, mintha ő intézné a felhívást, ezeket az anyagokat összevágják, meghamisítják a csalók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.