Senkinek nem tűnt fel, hogy terhes: 12 évesen adott életet gyermekének egy kislány

Forrás: Shutterstock -
terhesség szülés gyermek várandóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 12 éves spanyol kislányon még a szülei sem vették észre, hogy terhes.

Amikor december 13-án a kiskamasz váratlanul rosszul lett otthonában, akkor jöttek rá a szülei, hogy kislányuk szülni fog. Erős hasi görcsök kezdték el gyötörni és úgy tűnt mintha bepisilt volna: nem sokkal később egészséges fiú gyermeknek adott életet.

A kislány családja sokkot kapott, ugyanis semmi különös nem tűnt fel nekik. A helyi média úgy tudja, hogy a kisfiú édesapja egy, a családdal élő, de rokoni kapcsolatban nem álló 17 éves fiú lehet. A 12 éves kislány tanárainak sem tűnt fel, hogy terhes: jól tanult és nem volt gond vele az iskolában sem.

A kislány családi háttere igen zűrös: édesapja drogkereskedelem miatt többször is összetűzésbe került a hatóságokkal, és jelenleg is börtönben van. A rendőrség nyomoz az ügyben, ugyanis bűncselekménynek számít 16 év alatti fiatallal szexuális kapcsolatot létesíteni -írja a 7news.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.