Csodás fotókon Liptai Claudia és családja - Panka már magasabb mint, az anyukája

tv2 -
karácsony Liptai Claudia család Gesztesi Panka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia nem hajlandó lemondani a karácsonyról egy ilyen kemény év után. Mindent megtesz azért, hogy az ünnep igazán meghitt legyen.

A Story magazin legfrissebb számában mutatta meg családját Liptai Claudia. A műsorvezető gyerekei, Panka és Marci hatalmasat nőttek. A 14 éves Gesztesi Panka már magasabb, mint az édesanyja.
"Bizony, Panka már kész nő, szinte eltűnök mellette, Törpillának érzem magam. Marci pedig négyéves múlt, kezd fiúsodni az arca. Most nyílna meg számára a világ, de a járvány miatt ez késik" - mondta a lapnak Liptai Claudia.

A családnak nagyon nehéz éve volt, Claudia és férje is elkapták a koronavírust, Pataki Ádám kórházba is került, annyira megviselte a betegség. Ráadásul 2020 január 4-én halt meg Panka édesapja, Gesztesi Károly. Egy ilyen nehéz időszak után a műsorvezető mindent megtesz azért, hogy a karácsony igazán meghitt és boldog legyem, főleg a gyerekek számára.

Liptai Claudia és lánya, Gesztesi Panka Forrás: Instagram/Liptai Claudia



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.