Köllő Babett vallomása: Nem volt mindig jó anya

Fotó: Deák András/sajtoszoba.tv -
Köllő Babett szülő anya vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett őszintén vallott az anyaságról.

Köllő Babett volt luxusfeleség, csillogó, szexis zsűritag, állandóan mozgásban van. Közben otthon mindennap ebédet főz és süteményt készít a családnak, és a szeme fénye a kislánya, Milla. Mégis, ő is érezte már, hogy nem tökéletes anya.

Sztárban Sztár 7. Köllő Babett Fotó: Deák András/sajtoszoba.tv

"Szerintem minden anya érezhet ilyet. Bár úgy gondolom, Andrással jó szülők vagyunk. Rám bízza Milla nevelését, de persze sokat beszélgetünk róla. Soha nem felejtem el, amikor elkezdődött az online oktatás, és leültünk tanulni, egyszer bizony felcsattantam. De aztán bocsánatot kértem. Másnap egy papír várt ezzel a szöveggel: »Nem baj, ha néha hibázol, akkor is te vagy a világ legjobb anyukája!«." – árulja el a holnap megjelenő, ünnepi HOT!-ban Köllő Babett, aki egy nagyinterjúban mesél gyermekével kapcsolatos élményeiről, az anyaságról, és arról, hogy milyen érzés volt, amikor először a kezébe foghatta a kislányát.

Keressétek a magazint digitális formában is, ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.