Szinetár Miklós nem akarta, hogy lánya, Dóra színésznőként keresse a kenyerét

család színészet Szinetár Dóra Szinetár Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Miklós és lánya, Dóra a kettejük között lévő különleges apa-lánya kapcsolatról meséltek.

Szinetár Miklós és Dóra szerető apa-lánya kapcsolatban vannak – talán éppen ez az oka annak, hogy a színésznő sokszor kapja meg a kérdést az édesapjától, hogy nincs-e kedve továbbtanulni.
„Senkitől sem hallottam annyiszor, mint tőle: »Csak színésznő ne legyél!« Amikor Benjit vártam, akkor is emlékeztetett: »Itt a lehetőség, hogy elvégezz egy rendes egyetemet!«." – árulja el mosolyogva Dóra a holnap megjelenő HOT! magazinban. Az édesanya szavaihoz Miklós is csatlakozik.

Szinetár Dóra Forrás: Szinetár Dóra / Instagram

„Féltettem a lányomat. Okos, kiválóan fogalmaz, lehetett volna ügyvéd is. Persze büszke vagyok rá! Nemrég egy fogorvosi rendelőben vártam, és egy anyuka odasúgta a kislányának: »Ő a Szinetár Dóri papája!« Soha nem akart a rendezésemben játszani, mert nem tartja etikusnak. Nem kér tanácsot, a színházban is csak a premieren látom." – meséli Miklós. Apa és lánya hosszú interjúban mesélnek az egymáshoz fűződő kapcsolatukról a holnap megjelenő HOT! magazinban.

A magazin digitális tála ITT található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.