Alig távozott, máris visszatér a Berényi család híres színésze

Aradi Balázs Barátok közt koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány sokak számításait keresztbe húzta, így van ezzel az egyik kereskedelmi csatorna sorozatának sztárja is, Aradi Balázs. 

Balázs 1 évvel ezelőtt döntött úgy, hogy otthagyja a stábot, és kipróbálja magát rendezvényszervezés terén, ráadásul Kínában. A járvány berobbanása azonban gyakorlatilag lenullázta a fiatal híresség terveit, így most visszatér a képernyőkre, mint a Berényi család tagja.

Forrás: baratok.hu

"Amikor tavaly otthagytam a sorozatot, tele voltam tervekkel, a rendezvényszervezés és Kína felé vettem az irányt, illetve vettem volna, mert ugye, februárban–márciusban a koronavírus szépen kihúzott mindent a lábam alól. A kínai nyelvvizsgára azonban készülök, terveim szerint jövő tavasszal csinálom meg" - mesélte Balázs, akit szerencsére egyáltalán nem viseli meg a pandémia okozta egyedüllét.

"Én egy magamnak való kocka vagyok, ráadásul videójáték-függő, szóval nincs gondom azzal, hogy nem lehetett sehova menni" - mondta a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.