Gelencsér Timi táncpartneréről: „Ez sokkal több, mint munkakapcsolat”

Gelencsér Timi vallomás Hegyes Bertalan kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gelencsér Timi őszintén mesélt Hegyes Bertalanhoz fűződő érzéseiről. Sokkal több van köztük szimpla barátságnál...

A TV2 táncos show-jában tíz héten át versenyezhettek a sztárok. Gelencsér Timi és a párja, Hegyes Bertalan tökéletes csapatot alkotva, erejükön felüli teljesítménnyel jutottak el a döntőig, ahol egyértelműen kiderült, hogy őket illeti a győzelem trófeája. Az együtt töltött hetek alatt erős kötelék alakult ki köztük – minderről a holnap, azaz kedden megjelenő HOT! magazinban is mesélnek.

Gelencsér Timi Hot Forrás: Hot Magazin

"Az első pillanattól kezdve megvolt köztünk az összhang, és kijelenthetem, hogy ez sokkal több mint egy egyszerű munkakapcsolat. Nagyon-nagyon megszerettük egymást, naponta több órát töltöttünk együtt, de amikor külön voltunk, akkor is folyamatosan üzeneteket írtunk, így egész nap kapcsolatban voltunk. Nagyon bízom benne, hogy ez a jövőben sem változik." – árulja el Timi a friss HOT!-ban, aki további titkot is elmesél a kapcsolatukról a lapban.

A HOT digitális száma ITT található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.