Terhessége végén, koronavírusban halt meg egy 33 éves kismama

Forrás: Shutterstock -
terhesség haláleset koronavírus kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a terhessége végén kapta el a korornavírust Vanessa, és sajnos a betegség miatt fellépő komplikációk miatt életét vesztette.

Vanessa november elején kapta el a vírust. November 9-én született meg gyermeke a kaliforniai Whittier város kórházában, és az anya pedig néhány nap múlva hazamehetett. Az orvosok azonban azt tanácsolták, hogy a gyermekéhez és a férjéhez ne menjen közel, mert még fertőzött volt.

"Azt mondtam neki, hogy elővigyázatosságból a gyermekünket el kell szeparálni tőle. Teljesen összetört ettől, de akkor ez tűnt helyesnek. Csak kamerán keresztül láthatta a lányunkat, és ettől megszakadt a szíve" - idézi a Bors az asszony férjét.

Terhessége végén, koronavírusban halt meg egy 33 éves kismama (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Vanessa pár nappal később szívrohamot kapott, és újra kórházba került. A Covid-fertőzés is erősödött, lélegeztetőgépre kellett tenni, végül december 14-én feladta a harcot. Férjének, Alfonsónak most egyedül kell gondoskodnia a három közös gyermekről.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.