Tragédia! Négy gyermekét veszítette el a fiatal anyuka

halál anyaság gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragédiák sora csapott le a fiatal házaspárra. Az ohiói Crystal és Marco Milutinovic jelenleg öt gyermek boldog szülei, ám ez nem volt mindig ennyire természetes, korábban már négy gyermeküket is elveszítették.

A házaspár öt évig próbálkozott a babaprojekttel mire sikerrel jártak. Első gyermekük, a kis Demitirje világra jötte után azonnal egy hármas ikrekkel lett várandós Crystal. Egészen a 24. hétig minden normális volt, de váratlanul beindult a szülés. A koraszülöttek közül azonban csak egyikük maradt életben. Először a kisfiút kapcsolták le a gépekről, néhány perccel később pedig a kislány szíve is megállt. Csupán három napot éltek - írja a The Sun.

Ám ezután ismételten átélték a poklot, ugyanis hamarosan Crystal ismét ikrekkel lett várandós, akikkel sajnálatos módon elvetélt.

@mamato7_5here_2above

##crazy##itreallydobelikethat##howbizarre##triplets##really##buthow##storytime##truestory##triplet##twins##momsoftiktok##momsover30##miracle##insane

♬ original sound - Alex Drachnik

„Minden nap az első dolgom az, hogy magamhoz ölelem a gyermekeimet. Két kisbabámat hagytam elmenni úgy, hogy még megérinteni se tudtam őket, ezért nem fog eltelni úgy nap az életemben, hogy ne ölelném magamhoz őket" - nyilatkozta Crystal.

Úgy döntöttek sosem próbálkoznak többé a gyermekáldással, ám a nő ismét teherbe esett, ismét hármas ikrekkel. Terhessége minden egyes napját rettegésben élete meg, de minden félelme ellenére Malina, Kostadin és Aleksija teljesen egészségesen születtek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.