Korda György elárulta, beadatná-e magának a vakcinát

Fotó: Mudra László - Origo -
Korda György vakcina koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György csendesen, otthonában ünnepelte 82. születésnapját, ezúttal nem volt sem ünnapség, sem fellépés. Elmondta, így is rengeteg szeretetet kapott rajongóitól, sokan felköszöntötték, de hiszi, hogy 2021 jobb év lesz, ehhez szerinte azonban az kell, hogy mindenki beadassa magának a vakcinát.

Korda György betöltötte a 82. életévét, ezúttal azonban sem buli, sem fellépés nem volt a születésnapján. Csendesen, otthon ünnepeltek, de így is rengeteg üzenetet kapott rajongóitól.

"Ami külön csodálatos meglepetés volt, hogy a rajongóinktól több száz jókívánságot, üzenetet kaptam. Elképesztő az a szeretet, ami felém árad, teljesen meg vagyok tőle hatódva! A nyolcvankettedik születésnapom már csak azért is különleges számomra, mert háborús időszakot élünk most a koronavírus-járvány miatt..." - mondta a Ripostnak.

Fotó: Mudra László - Origo

"

hiszem, hogy 2021-ben új, jobb világ köszönt ránk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.