Begyógyszerezte, zacskót húzott a fejére és elásta élettársát egy nő Bács-Kiskun megyében

Forrás: -- -
halál verés erőszak fulladás nejlonszatyor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyosan megromlott a viszony élettársa és az 50 éves asszony között, aki miután megverte párját, begyógyszerezte, zacskót húzott a fejére és elásta kint a kertben Bács-Kiskun megyében.

Az egykori pár élettársakként élt együtt egy Bács-Kiskun megyei községben egy általuk bérelt házban. A kapcsolatuk addigra már nagyon megromlott, azt akarták elérni, hogy a másik minél hamarabb elhagyja az ingatlant.

A mindennapos veszekedés egyik nap tetlegességig fajult, az 50 éves asszony úgy megverte párját, hogy a fájdalmai miatt gyógyszert kellett bevennie. A nő felajánlotta gyógyszereit, ezekből a férfi feltehetőleg tévedésből nyugtatót is bevett, melynek hatására eszméletlen állapotba került.

Begyógyszerezte és zacskót húzott élettársa fejére egy 50 éves nő Bács-Kiskun megyében (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

Ezt kihasználva az asszony nejlonzacskót kötözött élettársa fejére és megvárta, míg megfullad. A férfi holttestét kivitte az udvarra és elásta.

Miután a halott férfit a hozzátartozói és munkatársai kezdték keresni, a rendőri intézkedés során a az asszony beismerte cselekményét.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség fenntartotta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség büntetés súlyosítására irányuló fellebbezését annak az 50 éves nőnek az ügyében, akit a Kecskeméti Törvényszék aljas indokból, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt 15 év fegyházbüntetésre ítélt.

Az elsőfokú ítélet nem emelkedett jogerőre, mert ellenérdekű fellebbezések bejelentésére került sor, ezekről a másodfokú eljárás során a Szegedi Ítélőtábla fog dönteni - olvasható az Ügyézség oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.