Kiugrott a 10. emeletről Szegeden egy fiatal lány: csodával határos módon túlélte a zuhanást

Forrás: Shutterstock -
öngyilkos ugrás öngyilkosság panel Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 10. emeletről ugrott ki a fiatal, 23 éves lány Szegeden. Sajtóértesülések szerint túlélte a zuhanást. 

Nemrég költözött albérletbe a szülői házból a 23 éves lány, aki nem sokkal ezután felállt a 10. emeleti ablakjának párkányára, és kiugrott onnan. Körülbelül 30 métert zuhant, de csodával határos módon túlélte. Először ugyanis egy fa lombjára érkezett, ami ugyan okozott komoly sérüléseket, tompította a további zuhanást. A lányt az intenzív osztályon ápolják, édesapja közölte, egyelőre még nem tudni, mi lesz a az eset végkimenetele.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"Harmadszor történt az életünkben hasonló tragédia" - mondta a Borsnak az apa. "Szerencsére az orvosoknak sikerült stabilizálniuk a lányom állapotát, aki több súlyos sérülést is szenvedett. Annyit tudok, hogy életben tartják és különböző vizsgálatokat végeznek rajta. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz mindennek a kimenetele" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.