Nagyon félti feleségét a koronavírusos Lagzi Lajcsi: "Ha elkapná a vírust, az életveszélyes lenne"

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajosról kidrerült, hogy koronavírusos, ezért nem jelent meg a tárgyalásán. Elmondta, leginkább a családját, köztük is főként a feleségét félti.

A közüzemi csalással vádolt Lagzi Lajcsi nem jelent meg ügyének legutóbbi tárgyalásán, kiderült, hogy azért, mert koronavírusos. A zenész főként a családját félti, leginkább a feleségét, hiszen ő különösen veszélyeztetett tüdőbetegsége miatt.

Nagyon megijedtem, amikor tapasztaltam magamon a tüneteket.

Blikknek

Nagyon félti feleségét a koronavírusos Lagzi Lajcsi Fotó: Csudai Sándor - Origo

"

Boglárkáért is aggódhat. Őt is félti, hiszen különösen veszélyeztetett, tüdőbeteg, ha elkapná a vírust, az életveszélyes lenne"

A zenész ezért inkább elhagyta a családi házat, hogy lehetőleg ne fertőzze meg a szeretteit.

Ezért is döntöttem úgy, hogy egy időre Budapestre költözöm, ha pedig megjön a teszt eredménye és adott esetben pozitív lesz, akkor a családi ház egy elszeparált, külön bejárattal rendelkező részébe költözöm.

"Elég nagy a házunk, Istvánkának külön lakrésze van, saját bejárattal. A rendőrök arra ragasztották a hatósági figyelmeztetést és többször ellenőrizték" - mondta Lajcsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.