Baukó Éva durván beszólt Tóth Gabinak: "Aki k@rvának áll, ne csodálkozzék, ha megb@sszák!"

Forrás: Instagram/baukoeva -
Tóth Gabi ellentét Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Évának nem kell a szomszédba mennie, ha szókimondásról van szó. Éva most Tóth Gabi egyik interjújára reagált.

Tóth Gabi kirúgatott valakit, mert az egy negatív kommentet írt neki. Később az énekesnő azt nyilatkozta, szavait kiforgatták. Ő csupán a kommentelő munkáltatójánál jelezte, hogy munkaidőben milyen minősíthetetlen dolgokat írogat másoknak a közösségi média felületein, a kirúgást nem kérte. Erre reagált Baukó Éva.

Baukó Éva Forrás: Instagram/baukoeva

„Tíz éve vagyok közszereplő! Mint közszereplő, tűrnöm kell a kritikát, Magyarország első számú botrányhősnőjeként, az elmúlt 10 évben, a halálos fenyegetésektől, a legcifrább szitokszavakig mindent kaptam már én és a családom is a kommentelőktől! Talán én vagyok az egyik olyan ismert nő, aki a legocsmányabb és legdurvább hozzászólásokat kapta, újságcikkek illetve személyes fotók alatt! Tóth Gabi karácsony előtt kirúgatott egy kommentelőt az állásából tönkretéve egy család karácsonyát! Eszembe sem jutott soha, hogy felkeressek és felnyomjak egy negatív trollt a munkaadójánál! (...) Tóth Gabinak üzenek: Aki "k@rvának" áll ne csodálkozzék, ha megb*sszák! (Gabikám, ha egy kommentelő ennyire felb*sz, akkor hagyd a közszereplést és maradj csendben, van felvétel a Tesco-ban!) Magyarországon az önbíráskodás bűncselekmény!!!" - idézi Évát a promotions.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.