Újabb részletek derültek ki a kegyetelen karcagi emberölésről. A gyilkos több mint egy napig tárolta kocsija csomagtartójába exe holttestét - írta a Bors.

Kiss Mariannát karácsony előtt két nappal fojtotta meg az exe, akivel december 6-án szakított. B. Attila eleinte azt hazudta, hogy a Dunába dobta a testet, aztán mégis őszinte vallomást tett. A 24 éves nő maradványai pedig 130 kilométerre a gyilkosság helyszínétől kerültek elő a föld alól.

a kép: IllusztrációForrás: Shutterstock

Most újabb, megrázó részletek derültek ki a gyilkosság kapcsán. A férfi egy teljes napig autója csomagtartójában rejtegette a holttestet.Ráadásul közös gyermeküket is képes volt beültetni abba az azóta, amiben annak halott anyja feküdt.

A gyanúsított a vita során egy hirtelen mozdulattal a nő nyaka köré fonta a karját és erősen a mellkasához szorította a fejét. Ebből csak akkor engedett, amikor az áldozata elveszítette az eszméletét. A holttestet a kocsija csomagtartójába tette, majd az eddigi adatok szerint másnap rejtette el  

–nyilatkozta a Borsbak a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség szóvivője, Nagy Lajos.

Ezenkívül az is kiderült, hogy miközben a férfi a hálószobában végzett a volt élettársával, addig közös, hároméves gyermekük a kis Vendel, és a Marianna korábbi kapcsolatából született hétéves Ruben egy szobával arrébb nézték a tévét.