Két hétre elutazott nyaralni Vasvári Vivien: a gyerekeket itthon hagyta

Vasvári Vivien barátok nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hétre Arubába utazott barátaival Vasvári Vivien, gyerekek nélkül. 

Vasvári Vivien a karácsonyt itthon töltötte a gyerekeivel, december 26-án azonban egy tízfős társasággal repülőre szállt, és Aruba felé vette az irányt. A szőke szépség nyugodt szívvel indult útnak, hiszen jó kezekben hagyta itthon csemetéit, Arianát és Edwardot. Az anyukája és a gyerekek apukái vigyáztak a kicsikre, akik persze hiányoztak neki, és aggódott is értük, de mivel rengeteget dolgozik, neki is szüksége van a kikapcsolódásra.

Vasvári Vivien/Instagram Forrás: Vasvári Vivien/Instagram


„Attól, hogy anya vagyok, nekem is jár a pihenés. Két hétre utaztunk el a testvéremmel, a sógornőmmel és a barátaimmal egy nagy társaságban" – meséli a holnap megjelenő HOT! magazinban Vivien, akinek nem indult egyszerűen az utazása, hiszen már a repülőgépen kalamajkába keveredett. Később aztán már különösebb probléma nélkül telt az álomutazás.

A HOT digitális száma ITT található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.