Súlyos betegsége ellenére az utolsó pillanatig dolgozott Vass Gábor

betegség Vass Gábor gyász gyilkos kór koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, elhunyt Vass Gábor színművész, akit különleges és egyedi orgánumú hangjának köszönhetően számos világsztárnak kölcsönözte a hangját.

Vass Gábor hosszú betegség után 64 éves korában hunyt el. Bár már hosszú ideje küzdött a gyilkos kórral, ez nem gátolta meg abban, hogy elvégezze a feladatait. A kezeléseit mindig úgy alakította, hogy azok rádiós munkáit ne befolyásolják, az utolsó időszakban azonban már annyira legyengült, hogy otthonról dolgozott - írja a Blikk.

Sokan a kollégái közül nem is tudtak arról, hogy mennyire beteg a színművész.

Kautzky Armand nem is tudott kollégája súlyos betegségéről Fotó: Polyak Attila - Origo

"Amióta meghallottam a rossz hírt, nem találom a szavakat. Több kollégával is beszéltem, senki nem tudott arról, milyen nagy a baj. A Madách Színház társulatánál voltunk kollégák, ő valahogy mindig előttem járt"

- nyilatkozta Kautzky Armand.

A betegséggel folytatott harc közepette azonban a koronavírus is megtámadta a szervezetét, amivel viszont már képtelen volt felvenni a versenyt.

"Akkor is tartottuk a kapcsolatot, amikor már nem járt be.

Emlékszem, karácsonykor, éppen egy kezelés után már gyenge volt a hangja, de akkor is mondta, ez csak mellékhatás, minden rendben lesz.

Egy hete már újra a régi volt, bár akkor mondta, hogy elkapta a koronavírust, de megnyugtatott, hogy túl lesz ezen is. Sajnos, nem így történt. Rettenetes, hogy ennyi kollégát, barátot, ismerőst veszítünk el mostanában..." - nyilatkozta a Retro Rádió műsorvezetője, Dj Dominique.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.