Schobert Norbi százmilliókra perelné az őt bántókat - meg is tette az első lépéseket

Facebook csoport Rubint Réka magánnyomozó Schobert Norbert per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi megelégelte, hogy egy húszezer követőtáboros csoportban őt és családját szapulják. Megtette az első lépéseket...

Létezik a Facbookon egy olyan csoport, ami kifejezetten azért jött létre, hogy Schobert Norbit, Rubint Rékát és családjukat szapulják. Betelt a pohár a fitnesz gurunál, magánnyomozót fogadott és százmilliókra perelné az őket becsmérlőket.

Schobert Norbi Forrás: ATV

"Eddig tűrtem, de elég volt! Nem tűröm tovább, hogy a családunkat gyalázzák és a termékeimet válogatott hazugságokkal rossz színben tüntessék fel.

2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz.

Feljelentést tettem az ügyben, majd IP-cím alapján azonosítják a felhasználókat. Én rendszeresen gnómnak, törpének vagyok beállítva, Réka lapos seggű, a gyerekeinknek a képességeit és kinézetét pocskondiázzák. Messze túlmentek a szabad véleménynyilvánítás határán, amit egy közszereplőnek el kell tűrnie, de a szerzői jogokat is megsértették a képeink és tartalmaink engedély nélküli felhasználásával. Kiderült, hogy az adminisztrátorok nagy része egy szakmai konkurensem bloggerei. Rengeteg jogsértő poszt van lementve, a tisztességtelen piaci magatartásért is jelentést teszek a Gazdasági Versenyhivatalnál" - mesélte a Blikknek Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.