Döbbenet: egy másik gyilkosságot is bevallott a salgótarjáni késelő

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság Salgótarján hajléktalan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találtak egy asszonyt Salgótarjánban a híd alatt. A nyomozás során kiderült, hogy a tettes egy hajléktalan férfi, aki bevallott egy tavalyi gyilkosságot is a rendőrök legnagyobb döbbenetére.

A híd alatt találták meg a salgótarjáni 60 éves nő holttestét vérbe fagyva. A rendőrök órákig nyomoztak a helyszínen, mígnem egy helyi hajléktalanra, a 45 éves M. Szabolcsra terelődött a gyanú.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

„A férfi, aki megtalálta, egyből hívta a rendőrséget. Úgy tudom, a pénzéért bántották. A helyiek csak 'Olas'" néven ismerik a hajléktalan férfit, aki valószínűleg ezt a szörnyűséget elkövette, tudomásom szerint őt vették őrizetbe a rendőrök" – nyilatkozta a Ripostnak az áldozat szomszédja.

A rendőrség elmondta, január 12-re virradó éjszaka a gyanúsított több késszúrással ölte meg a nőt. A kihallgatása során elismert egy tavalyi gyilkosságot is, akkor egy 22 éves szintén hajléktalan férfival végzett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.