Ezt a kép készült Tücsiékről, miután elveszítették első kisbabájukat

Forrás: Instagram/tucsiii
Forrás: Instagram/tucsiii -
Tücsi fotó Aryee Claudia Dedei vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi Instagram-sztorijában sorra jelennek meg újabb és újabb különleges tartalmak, ám úgy tűnik, nemcsak örömteli emlékeket, hanem fájdalmas pillanatokat is megmutat a követőinek.

A sztármami a rajongók kérésére mutatott néhány babakori fotót magáról, és mindenki nagy megdöbbenésére kiderült, hogy kislánya, Nara kiköpött úgy néz ki, mint egykor az édesanyja. A csinos modell nagyon örült annak, hogy a követők is észrevették a hasonlóságot.

Egy rajongó azonban olyan képet kért Tücsitől, ami egy fájdalmas - de nem publikus - pillanatában készült. Ekkor osztotta meg azt a képet, ami azután készült, hogy megtudta: elveszítették első kisbabájukat.

Forrás: Instagram/tucsiii

"2017 december 31. - Előtte egy nappal veszítettük el az első kisbabánkat, de eldöntöttük, hogy csak pozitívan tekintünk a jövőbe. Nem sokkal később megfogant Narus, és minden értelmet nyert" - írja a fotóhoz Tücsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.