Mindkét lábát elveszítette egy 11 éves fiú egy vonatbalesetben

Forrás: Instagram/ Maria Petrova -
vonatbaleset végtagsérülés végtag nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű eset történt Oroszországban: egy 11 éves fiú elveszítette mindkét lábát. 

Arkagyij Aksenov két barátjával egy vonatpályaudvar közelében randalírozott Szentpéterváron. A 12 és 14 éves fiúk arról győzködték Arkagyijt, hogy csinálja meg ő is a "vonatszörfös kihívást", és az erről készült videóval szerezzen hírnevet a neten.

Arkagyij vállalta a feladatot. Nem teljesen világos, mi a teendő, ám annyi biztos, hogy egy mozgóvonat teherkocsijára kell felugrani. Arkagyij azonban elmérte az ugrást, megcsúszott, leesett, és a vonat áthajtott mindkét lábán.

Forrás: Instagram/ Maria Petrova

A sérült tini édesanyja, Maria Petrova azt mondta, a két fiú szó nélkül faképnél hagyta a súlyosan sérült gyereket, ha rajtuk múlik, ott helyben életét veszti. Szerencsére azonban a mozdonyvezető kiszúrta a történteket, és azonnal közbelépett, hogy elsősegélyt nyújtson Arkagyij számára. Ennek köszönhetően életben maradt, most is kórházban kezelik - írja a DailyStar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.