Édesapja után koronavírusban hunyt el a neves magyar focista is

halál magyar focista Handel György koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesapja után Handel György is koronavírus következtében hunyt el. Felesége tudatta a szomorú hírt.

Az egykori neves magyar focista, Handel György miközben koronavírus következtében elveszítette édesapját, ő maga is a vírussal küzdött.

halál halott gyász gyertya Forrás: Shutterstock

Felesége korábban azt nyilatkozta a Blikknek, hogy az orvosok szerint csoda kellene ahhoz, hogy az egykori sportoló felépüljön. Később pedig a halálhíréről számolt be:

"Nagyon nagy hálával tartozom az orvosoknak, mindent megtettek a férjemért. A kórházban a lehető legjobb körülményeket biztosították számára, mindvégig küzdöttek érte. Nem az orvosokon és az ápolókon múlt, hogy nem sikerült megmenteni az életét. Szerencsére többször is bemehettem Gyurihoz, volt lehetőségem tőle elbúcsúzni.

Nem tudom szavakba önteni a fájdalmamat, már most nagyon hiányzik a férjem. Vigasztalhatatlan vagyok, a fiam igyekszik tartani bennem a lelket"

- mondta megtörten a napilapnak Ágnes, Handel György felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.