Meztelen férfi támadt egy utasra a metróállomáson – Videó

őrjöngés meztelen metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő jelenetnek lehettek a szemtanú a New York-i metróállomáson várakozó utasok. Egy meztelen férfi őrjöngeni kezdett, rátámadt egy emberre, akivel beestek a sínek közé. A támadót halálos áramütés érte.

Ámokfutásba kezdett egy férfi a New Yorki-i metróban. A várakozók közé rontott anyaszült meztelenül, őrjöngve nekiment egy utasnak, akivel beestek a sínek közé, ott folytatták a dulakodást.
Egy másik férfi a segítségére sietett. A támadó azonban véletlenül hozzáért a harmadik sínhez, és halálos áramütést szenvedett.

Egyelőre nem tudni, miért támadott, valószínűleg semmilyen kapcsolat nem volt a két férfi között, a meztelen őrjöngő drog hatása alatt állhatott, és tudatában sem volt annak, amit tesz. A rendőrség egyelőre még nyomoz az ügyben – írta a CrimeOnline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.