Háromszor nyakon szúrta fiát egy konyhakéssel egy nő Jászapátin

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság fia család anya konyhakés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Háromszor nyakon szúrta egy édesanya a 26 éves fiát Jászapátin, miután a fiú elkezdte összepakolni a házban található tárgyakat, hogy pénzzé tegye őket.

A 26 éves munkanélküli férfi, aki egyébként hosszú ideje kábítószereket fogyasztott egyik éjszaka, mikor hazaért, úgy döntött, hogy pár dolgot elad otthonról, hogy pénzhez jusson. Először az élelmiszereket akarta összepakolni, majd az ereszcsatornát akarta leszerelni - írja a Bors.

Háromszor szúrta meg fiát egy konyhakéssel az édesanya (A kép illusztráció) Forrás: Thinkstock

57 éves édesanyja ezt próbálta minden erejével megakadályozni, amelynek dúlakodás lett a vége.

Amikor a férfi leült az ebédlőben, édesanyja magához vett egy 14 cm pengehosszúságú konyhakést és hátulról háromszor nyakon szúrta vele.

A férfi azonnal ellökte magától az anyját és elmenekült.

A nő ezután saját maga hívta a segélyhívót, ahol bevallotta, hogy megszúrta a fiát, aki egyébként nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett

- tájékoztatta a lapot a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség szóvívője.

A nyomozási bíró 2021. január 18-án elrendelte a gyanúsított bűnügyi felügyeletét. A végzés nem végleges, a nő védője fellebezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.