Férje születésnapján halt meg online óra közben a kecskeméti tanárnő

Forrás: Shutterstock -
halál tanárnő tragédia online óra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkoló jelenetnek voltak szemtanúi a kecskeméti gimnázium 11. osztályos tanulói. Tanárnőjük ugyanis az online óra alatt eset össze. Férje próbálta újraéleszteni, de nem sikerült neki. A férfinek éppen aznap volt a születésnapja.

A kecskeméti gimnázium 52 éves tanárnője éppen online órát tartott 11. osztályos tanulóinak, amikor hirtelen a szemei felakadtak, és leesett a székről. A diákok kétségbeesve kiabáltak neki, és hívták telefonon, pár perc múlva a nő férje berontott a szobába és megpróbálta újraéleszteni, ahogy a kiérkező mentősök is. Az osztály közben végignézte mindezt. A tanárnő életét nem tudták megmenteni.

A borzalmas tragédia ráadásul a nő férjének születésnapján történt, így valószínűleg ez a nap már sosem lesz boldog számára – írta a Ripost. A diákokat is nagyon megviselték a történtek, mindenki szerette a tornatanárnőt.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

"A tanítás azóta folytatódott, nem rendeltek el ideiglenesen szünetet. Nagyon nehezen viselik a társaim, akik élőben látták az eseményeket, azóta én is az események hatása alatt vagyok. Felajánlották nekünk a pszichológusi segítséget, de azóta az egyik órán beszéltünk is a történtekről közösen" – árulta el a Borsnak egy diák, aki szintén végignézte a tragédiát.

A halál okát egyelőre vizsgálják, kiderült több órája elmaradt a tanárnőnek az utóbbi időben, mert orvosi vizsgálatokra kellett mennie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.