Késsel fenyegetett, és megütött kiskorúakat egy börtönből szabadult férfi Szombathelyen

Forrás: Thinkstock -
fenyegetés Szombathely rablás kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két férfi támadt szombathelyi fiatalokra a főtéren. Késsel fenyegették őket, és elvették a pénzüket, telefonjukat. Az egyikük nemrég szabadult a börtönből.

Zenét hallgattak a kiskorú fiatalok Szombathely Fő terén a hajnali órákban, amikor két férfi odalépett hozzájuk, és a pénzüket követelte, miközben késsel fenyegetőztek. Az egyikük nemrég szabadult a börtönből.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

A fiatalok átadtak nekik 10 400 forintot, ám egyikük ellenállt. Erre a börtönviselt férfi kést fogott rá, és közölte, hogy volt már börtönben, bárkit leszúr. Majd társa megütötte a fiút, aki erre átadta a telefonját.
Másikuk pénztárcájából még 10 000 forintot kivettek, majd őt is megütötték, és azt mondták nekik, megölik őket, ha feljelentést mernek tenni.

A fiúk ezután értesítették a rendőrséget, akiknek sikerült elkapniuk a tetteseket, és lefoglalták a lopott holmikat – írta a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.