Élvezd ki a hétvégét, mert hétfőtől visszavág a tél

Forrás: Shutterstock -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma erősen felhős időre számíthatunk, és főleg délután alakul ki eső, záporeső. A Bakonyban már havas eső is előfordulhat. 9 és 13 fok között alakul a hőmérséklet. Sokfelé lesz erős, néhol viharos a déli - északnyugaton már az északnyugati - szél.

Vasárnap hajnalban, reggel csökken, majd ismét erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé várható csapadék: az eső után nyugat felől egyre többfelé havas eső, hó lehet. A Zalai-dombságban és a Bakonyban megmaradó hó is hullhat. Délelőtt 11 fok várható, aztán délutánra, estére3 fok köré esik vissza a hőmérséklet.

Forrás: Shutterstock

Hétfő hajnalban, reggel még több helyen lehet vegyes csapadék, majd csökken a felhőzet, és elszórt hózáporok alakulnak ki. Többfelé lesz erős az északnyugati légmozgás. Délután 1-5 fok valószínű mindössze. - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.