eltűnt gyerek nyomozás Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy pedofil férfi, Martin Ney kerülhet kihallgatásra az évekkel ezelőtt eltűnt Madeleine McCann ügyében. A gyanúsított neve már akkoriban is felmerült, ám nem találtak ellene semmit.

A rendőrség nagyon bízik abban, hogy végre pont kerülhet a Madeleine McCann-ügy végére. Az utóbbi időben újabb és újabb információk kerültek elő a kislány eltűnése kapcsán. Egy Christian Brückner nevű férfi volt a fő gyanúsított, ám egyelőre nem találtak ellen felhasználható bizonyítékot.

Most viszont egy újabb férfi neve merült fel, mégpedig a három gyerek meggyilkolásáért és negyven szexuális bántalmazásért jelenleg életfogytiglani büntetését töltő Martin Ney-é.

Újabb gyanúsított a Madeleine McCann-ügyben?

Maddie szülei már a gyerek eltűnésekor megnevezték őt, mint lehetséges gyanúsítottat. A férfi tagadta, hogy köze lenne hozzá, bár autója keréknyomait megtalálták a szálloda előtt, ahonnan a kislány eltűnt. Ám azzal védekezett, hogy évekkel azelőtt járt ott, így a vádakat bizonyíték hiányában ejtették.

Most viszont a 49 éves férfit kiadták a francia hatóságoknak, hogy kihallgassák a 10 éves Jonathan Coulom elrablásának és meggyilkolásának ügyében. Csakhogy bizonyos hírek szerint Maddie ügyébe is kikérdezésre kerül – írta a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.