Senki sem fog örülni annak, ami a következő napokban vár az országra

Forrás: Thinkstock -
eső havazás időjárás havas eső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan megkezdjük a tél utolsó hónapját, az igazi nagy havazás azonban még várat magára.

Ma változóan felhős időre számíthatunk, reggel keleten tartósabb párássággal, illetve rétegfelhőzettel. Délutántól, estétől északnyugat felől várható erős felhősödés - és északon este szórványosan lehet hózápor, kisebb havazás. Az északnyugati szél többfelé lesz erős. Hideg téli idő lesz: reggel -3, délután +3 fok körül alakul a hőmérséklet.

Forrás: Thinkstock

Szerdán felhőátvonulások lesznek a napsütés mellett. Elszórtan fordulhat elő hózápor. Az északnyugati légmozgás továbbra is erős, néhol viharos lesz. A reggeli -5, 0 foktól 0, +5 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Csütörtökön napközben fokozatosan megnövekszik a felhőzet, este már borult lehet az ég. Nyugat felől hószállingózás várható, amit a Dunántúlon már havas eső, eső válthat fel. A szél délnyugatira fordul és egyre inkább megélénkül. +3, +4 fok körüli értékeket mérhetünk.

Forrás: Köpönyeg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.