Brutális gyilkosság: agyonverte és elásta nevelőapját a Nógrád megyei férfi - Videó

gyilkosság agyonverte holttest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A környékbelieknek tűnt fel, hogy jó ideje nem látták a 75 éves bárnai férfit. A rendőrség nyomozni kezdett, így derült ki, hogy mostohafia megölte az idős férfit, és elásta a kertben a holttestet.

Őrizetbe vették a Nógrád megyei nyomozók azt az 58 éves bárnai férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy agyonverte, és elásta 75 éves nevelőapját.

Lakossági bejelentés után kezdett nyomoznia a rendőrség, ugyanis a környékbelieknek feltűnt, hogy jó ideje nem látták az idős férfit.

Kiderült, hogy 2020 novemberében az áldozat hangos szóváltásba keveredett nevelt fiával, akivel együtt laktak. Az 58 éves férfi többször megütötte az idős embert, aki belehalt a sérüléseibe. Ezután az elkövető a házuk mellett elásta a holttestet.
Emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság – tudatta a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.