Megdöbbentő vallomás a TV2 sztárjától: kényszerből ment hozzá férjéhez 19 évesen

Exatlon Hungary házasság TV2 Szabó Franciska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő titokról rántotta le a leplet az Exatlon Hungary versenyzője, Szabó Franciska: kényszerből ment hozzá első férjéhez. 

Az Exatlon Hungary versenyzője megdöbbentette a társait amikor bevallotta, hogy volt már házas, és nem feltétlenül ő akarta a frigyet. Alig volt 19 éves, amikor édesapja nyomására megházasodott.

Szabó Franciska Forrás: TV2

Tizenkilenc éves voltam, amikor édesapám férjhez adott az első barátomhoz.

Borsnak

"Elvált nőként már van tapasztalatom a házasság terén, ami lehet gyönyörű és kevésbé ideális is. Ettől függetlenül nem zárkózom el attól, hogy a jövőben újra megházasodjak, ám a családalapításra a harminc közeledtével sem pánikoltam rá. Úgy gondolom, hogy aki a saját félelmei miatt sürgeti a gyerekvállalást, ott nagy eséllyel a gyereknél ütköznek ki később a negatív következmények" - mondta a 29 éves Európa-bajnok cselgáncsozó.

Franci családja konzervatív értékrendet képvisel, amit a családfő, Feri bácsi a lányának is szeretne továbbadni. Az ő ötlete volt, hogy Franci lépjen házasságra

"Viszont úgy volt vele, ha már komoly kapcsolata van a lányának, akkor azt hivatalosan is pecsételjék meg, de sajnos ez a nyomás nem vált be Francinál. Tizenkilenc éves kislányként egyáltalán nem állt készen a házasságra, s jól tudom, hogy ma már ötször is meggondolja, hogy legközelebb kihez fog feleségül menni" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.