Sokkoló kínzás Komáromban: trágyát tömtek a szájába, összeverték, mert pénzzel tartozott

Forrás: Shutterstock -
tartozás nyomozás kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi pénzzel tartozott két másiknak, ám mivel nem adta meg, ezért egy kietlen helyre vitték, ahol brutálisan megverték, trágyát tömtek a szájába, majd elvették a pénzét és a telefonját. Egy nő pedig mindezt felvette.

Eljárást indítottak két férfi és egy nő ellen csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntette és aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés kísérlete miatt.

Az áldozat ugyanis tartozott a két férfinek, de megbeszélték, hogy droggal fizeti ki. Csakhogy helyette egy MSM nevű anyagot hozott, ami egyfajta kénpor. Ezért a 2020 júliusában elcsalták őt Komárom határában egy kietlen földútra az esti órákban. Itt brutálisan megverték, miközben azt mondták neki, „Könyörögj az életedért!".

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Majd egy trágyagödörbe nyomták, és a szájába trágyát tömtek. Egy nő közben mindent rögzített a telefonjával.

Egy zsákot is odakészítettek, hogy megfélemlítsék, és baseball ütővel is fenyegették. Végül elvettek tőle 6 ezer forintot, és egy mobilt. A férfi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett a kínzás során - írta a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.