Újabb részletek a Lagzi Lajcsiéknál történt razziáról: még a fehérneműs fiókot is feltúrták

Fotó: Csudai Sándor -
razzia Galambos Lajcsi NAV Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos házát ismét lerohanták a nyomozók, de a zenész ügyvédje szerint a kutatás során túlkapás történt. 

Túlkapás történt Lagzi Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián szerint, amikor a NAV nyomozói felébresztették és kiküldték szobáikból Lajcsi három gyerekét és feleségét. Közel 3 órán át kutatták a házat.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"

Feltúrták az ágyakat, a szekrényeket, bekukkantottak a fehérneműs fiókokba, a párnahuzatba, de még a matrac alá is.

Felkavarta a családot az eset, hiszen felébresztette bennük az évekkel ezelőtti rossz élményeket. Egy olyan cég papírjai után kutattak, amelyben négyen voltak összesen tulajdonsokm Lajcsi és Boglárka 25-25 százalékban.

Eredetileg úgy tervezték, ingatlanfejlesztéssel foglalkoznak majd, de valójában a cég nem működött.

Akkor döntöttek az eladása mellett, amikor a közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolt trombitaművészt kiengedték a börtönből. Azóta már az akkori vevő is továbbadott rajta, a cég kényszertörlés alá került, az utolsó tulajdonos ellen tavaly költségvetési csalás miatt büntetőeljárás indult.

Lajcsiéknak semmi közük nincs ehhez az ügyhöz, mégis huszonhárom NAV-nyomozó összehangolt, rajtaütésszerű házkutatást végzett náluk,

Blikknek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.