Rejtélyes eltűnés: senki sem tudja, hol van a négygyermekes siófoki családapa

Siófok rejtély eltűnés családapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen eltűnt a 41 éves siófoki férfi, családja napok óta nem hallott felőle, a telefonja ki van kapcsolva. Utoljára édesapjával beszélt, akitől pénzt kért, és nagyon furcsán viselkedett.

Kétségbeesve keresi a családja a 41 éves Felián Attilát. A siófoki férfi három napja tűnt el, előtte pénzt kért édesapjától. Ám ezután nem ment haza, a telefonja ki van kapcsolva.
A férfinak két hónapja született meg a kisbabája, mellette még három kiskorú gyermek várja haza. Felesége elárulta, az utóbbi időben sokat veszekedtek.

„A gyermekünk két hónapja született meg, sajnos az eltűnése előtti napokban pedig előfordult, hogy vitatkoztunk. A jelenlegi helyzetben egy férfinak egyedül eltartani egy négygyermekes családot borzasztóan nehéz, főleg a pénzügyi problémák miatt ugrottunk egymásnak" – mesélte az asszony a Borsnak. Viszont Attilának stabil munkahelye volt, autószerelőként dolgozott, és a család rendezett anyagi körülmények között élt.

A férfi hétfőn gyalog átment édesapjához, akitől pénzt kért, és kapott is.

„Édesapánk azt mondta, hogy még nem látta ilyennek. Alig szólalt meg, magába volt fordulva, zaklatottan viselkedett. Borzasztóan aggódunk érte"

– mesélte Attila öccse.
Ezután egy ismerősük még látta őt a közeli Kiss János altábornagy utcában, ezután tűnt el.

„Délben hívtam fel először, hogy hol van. Akkor felvette, és el is mondta, hogy még az apjánál tartózkodik. Megígérte, hogy indul, de egy újabb órával később már nem csörgött ki a telefonja. A gyermekek szörnyen viselik a hiányát, mindnyájan nagyon szeretjük és várjuk haza. Soha nem volt olyan, hogy lemerült volna a telefonja, egyszerűen nem tudok mire gondolni. Remélem, hogy életben van, és csak valahol meghúzta magát" – mondta az aggódó feleség.

Felián Attila szürke sapkát, kabátot és melegítőnadrágot viselt az eltűnésekor, amelynek oldalán fehér csík van. Nagyjából 173 cm magas, zömök testalkatú, kékszemű férfi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.