Trokán Péter a Szomszédokról: "Megbélyegzett, nem is hívtak ezután filmekbe"

Forrás: Viasat3 -
szerep Trokán Péter Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Trokán Péter a Szomszédok című teleregény ikonikus alakját, Szelényi János, erdészt alakította. Így tekint vissza a sorozatbéli szereplésére.

Máig mindenki ismeri a Szomszédok című teleregényt és sokszor ismétlik is a részeket. Trokán Péternek nagyon jól esik, hogy a mai napig emlékeznek a sorozatban játszott karakterére, ám azt is elmesélte, hogy a szerep miatt sok már nagy lehetőségtől esett el.

Trokán Péter Forrás: Viasat3

"Utólag nehéz megmondani, hogy adott-e annyit, mint amennyit „elvett", azaz milyen karrierem lett volna, ha nem mondok igent. Akkoriban más volt a sorozatok megítélése.

Megbélyegzett, nem is hívtak ezután filmekbe, mondván, elhasználódott az arcunk.

Emlékszem, volt olyan kolléga, aki fontolgatta, hogy kiszáll, mert filmezni akart. Nagy dilemma volt, de végül maradt. Én sosem bántam meg, hogy elfogadtam a felkérést, de sokatmondó, hogy csak két évtizeddel a sorozat zárása után hívtak forgatni" - mesélte a Blikknek Trokán PÉter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.