"Szétakadt" egy Sopronba tartó InterCity Tatabányánál

Forrás: Youtube -
InterCity-járat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn 12 órakor a Keleti pályaudvarról Sopronba tartó Lővér InterCity Tatabánya állomás váltókörzetében "szétakadt", és egy kocsi első két tengelye kisiklott - közölte a Mávinform.

A balesetben senki nem sérült meg.

A vasúti menetrend a Budapest-Győr vonalon kedd kora reggelre állt helyre, miután hétfő késő estére visszaemelték a Tatabányánál kisiklott kocsit, és hajnalra a műszaki mentés is befejeződött - közölte a Mávinform.

Illusztráció. Forrás: Youtube

A helyreállításig szünetelt a vonatközlekedés Tatabányán, emiatt a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon, illetve a Győr-Sopron és a Győr-Szombathely viszonylaton közlekedő vonatok menetideje jelentősen meghosszabbodott. Tatabánya és Tata között pótlóbuszok szállították az utasokat, átszállásokkal lehetett csak közlekedni. A korlátozások miatt az M4-es metró vonalán elfogadták a vasúti jegyeket és bérleteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.