Az utolsó felvétel: ezt mondta Maradona néhány nappal a halála előtt - Videó

Maradona videó sportoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napvilágra került egy felvétel, amelyben Maradona látható néhány nappal a halála előtt. 

November 25-én, 60 éves korában szívrohamban elhunyt Diego Maradona, minden idők egyik legjobb futballistája. Mint azt tudjuk, nem sokkal a halála előtt agyműtéten esett át, bár első körben nem emiatt került kórházba.

Eredetileg depresszió miatt szorult orvosi segítségre, ám a kórházban vérszegénységet és kiszáradást is megállapítottak nála. Akkor azt közölték, hogy háromnapos hidratálásra van szüksége, de nincs vészhelyzetben és bármikor elhagyhatja a kórházat, ám később koponyaűri vérzés miatt meg kellett operálni.

Carlos Bilardo és Diego Maradona Buenos Airesben még 2008-ban Forrás: AFP/Alejandro Pagni

Most viszont napvilágra került egy felvétel, amit az agyműtéte után rögzített Maradona, lábadozás közben. A videóban arról beszél, hogy kissé össze van törve, de javul az állapota, és bár nem szeret ilyen intim dolgokról beszélni, tény és való, hogy amikor jó emberek veszik körül, ő is jobban érzi magát. A videót ide kattintva tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.