Borzalmas tragédia - Élete legnagyobb álma teljesült, de belehalt a kalandba a tízéves kislány

Forrás: Shutterstock -
halál szívbeteg csúszda gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülei végre teljesítették a tízéves kislány legnagyobb álmát: hogy lecsúszhasson egy 82 méter hosszú csúszdán. Ám a gyerek nem élte túl.

London Eisenbeis régóta könyörgött szüleinek, hogy lecsúszhasson az amerikai Zehnder Zehnder's Splash Village-be lévő 82 méteres csúszdán. Amikor a kislány elérte a kellő magasságot, szülei elvitték, hogy teljesüljön az álma.

Csakhogy szörnyű tragédiába torkollott a program, London szíve ugyanis leállt mire leért a csúszdán. Sikerült újraéleszteni, megműtötték, ám kilenc nappal később meghalt.

Kiderült, a kislány egy ritka szívritmuszavarral járó betegségben szenvedett, amiről senki sem tudott.
„London ránézett az apukájára, felemelte a hüvelykujját, nevetett, majd lecsúszott a csúszdán. Mire leért, a szíve leállt" – emlékezett vissza édesanyja a tragédiára, ami már három éve történt.

A szülők azonban most szeretnék felhívni a figyelmet a rejtett szívbetegségekre, és a defibrillátor fontosságára, amely akár meg is menthette volna a kislánya életét – Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.