Korábban is bántalmazta párját a nő, aki baltával gyilkolta meg a férfit

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság párkapcsolat féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évig alkotott egy párt Krisztina és Attila. A férfit rendszeresen bántalmazta a nő, állandó féltékenységi rohamai voltak. Amikor Attila szakított vele, Krisztina egy baltával rontott neki, és megölte őt.

Sokan figyelmeztették Attilát, hogy hagyja ott a párját, mert az betegesen féltékeny volt, sőt sokszor bántalmazta is társát. Amikor a férfi végre szakított vele, a nő később elment hozzá, és egy baltával meggyilkolta őt II. kerületi Kapás utcában lévő lakásában.

„Valamit korrektül lezárni, és pontot tenni a végére mindig kényelmetlen, macerás, és konfliktusokkal tarkított dolog. A szakításnak nincs illemtana" - ezt a szöveget posztolta ki Krisztina a gyilkosság előtt.

A színházban dolgozó Attila egyik közeli ismerőse szerint a pár folyamatosan problémákkal küzdött, hiszen a nőnek nem egyszer volt durva kirohanása.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

„Rengeteget vitáztak, Krisztina borzasztóan féltékeny volt, pedig Attila erre soha nem adott okot. Korábban többször is előfordult, hogy bántalmazta Attilát, aki emiatt még kórházi ellátásra is szorult. Attila a gyilkosság előtt két nappal mindezeket megelégelte, s a folyamatos féltékenykedés és az agresszív viselkedés miatt elköltözött tőle. Féltette az életét, de sajnos korábban nem tett feljelentést Krisztina ellen. Aztán hétfő este Krisztina könyörgésére ismét találkoztak" – mesélte a Borsnak a barát.

A család többször figyelmeztette Attilát, hogy hagyja el a párját, mert láthatóan a helyzet semmit sem javult.
„Az elejétől fogva könyörögtünk Attilának, hogy ne foglalkozzon ezzel a nővel, de ő jámbor lélek volt, s azt gondolta, hogy majd ő meg tudja változtatni. Krisztinával szemben ő birkatürelmű, jó humorú és kedves volt. Egy ujjal sem nyúlt hozzá soha, Krisztina viszont mindig provokálta"

A nőnek egy lánya is van az előző kapcsolatából, aki a gyilkosság ideje alatt az apjánál tartózkodott. Úgy tudni, Krisztinát azóta kihallgatták, és beismerte a gyilkosságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.