Itt a változás, amit vártál: így alakul a következő időszak hazánkban

Forrás: Shutterstock -
időjárás melegfront
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaszias idő lesz a következő napokban, simán otthon hagyhatod a téli kabátodat is. 

Csütörtök


Reggeldélen és keleten még előfordulhat zápor; később aztán napos, fátyolfelhős, igazi kora tavaszias idő várható. Az ÉNy-i szél sokfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. 10-16 fokos maximumok lesznek.

Forrás: Shutterstock

Péntek


Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Délelőtt többfelé, délután már csak keleten várható eső, záporeső. 5 és 13 fok közé esik vissza a hőmérséklet a borongós idő hatására. Az ÉK-i szél mérsékelt marad.

Szombat


Nagyrészt erősen felhős lesz az ég. Északkeleten több helyen lehet eső, szitálás. A legtöbb napsütésre délnyugaton van esély. A déli szél megélénkül. 7 és 15 fok közötti értékeket mérhetünk - ÉK-en lesz a hűvösebb.

Vasárnap


Változóan felhős, enyhe tavaszias időre van kilátás. Estig csak néhol fordulhat elő zápor. A déli légmozgás élénk marad. 12-17 fok valószínű délután.

Hétfő


Borult idő ígérkezik többfelé esővel, záporesővel, a hegyekben esetleg havas esővel. Eleinte a déli, majd az északnyugati szél fokozódhat viharossá. A hőmérséklet 9-15 fok között alakulhat - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.