Kiderült, miért halt meg a kisfiú, akinek holttestét egy dobozban találták meg - Videó

gyilkosság méreg videó gyerekgyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 11 éves kisfiú holtteste eltűnése után nem sokkal egy dobozból került elő a család házában. Eddig nem tudták, mi történhetett pontosan, most azonban fény derült a borzalmas gyilkosság részleteire.

A 11 éves Roman Lopez édesapjával, annak új párjával és a nő két gyerekével élt Kaliforniában. A fiú azonban 2020 januárjában eltűnt, édesapja be is jelentette a rendőrségen. Elkezdték keresni a gyereket a környéken, de nem akadtak a nyomára. Végül 15 órával később a kisfiú holtteste a család házában egy eldugott tárolódobozból került elő.

A rendőrség a szülőket gyanúsította, ám nem találtak bizonyítékot. Csupán annyit tudtak megállapítani, hogy a gyerek durván alultáplált volt, majdnem kiszáradt, de nem ez okozta a halálát.
Nem rég viszont kiderült a szörnyű igazság: a gyereket mostohaanyja, Lindsay Piper mérgezte meg. Mindkét szülőt letartóztatták.

A gyerek édesanyja egy Irakban szolgált katona, aki sérülései miatt nem tudott gondoskodni róla. Viszont az apja nem engedte azt sem, hogy találkozzanak. A nő két éve nem látta a fiát, a hírekből értesült a halálról – írta a Crime Online.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.