Nem teljesülhetett Szilágyi István özvegyének utolsó kívánsága

Forrás: Ripost -
Humenyánszky Jolán Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton elhunyt Szilágyi István özvegye, Joli néni. A család egy barátja tragédiákkal teli életükről beszélt, most pedig segítőjük szólalt meg. A Szilágyi család segítője Baricz Dezső elmondta, Jolika néni a végsőkig bízott gyógyulásában s abban, hogy teljesül egyetlen s utolsó kívánsága.

"Októberben derült ki, hogy rosszindulatú daganat támadta meg a tüdejét, amin már az orvosok sem tudtak segíteni. Noha Jolika néni a végsőkig küzdött és bízva bízott a gyógyulásában, mégis feladta a küzdelmet" - nyilatkozta a Borsnak Baritz.

Forrás: Ripost

A segítő elárulta, Jolika néni nagyon szerette volna látni Brüsszelben élő unokáját, de ez nem adatott már meg neki, mint ahogyan az sem, hogy közelgő születésnapját otthon ünnepelje.

"Egyedül és magányosan, méltatlanul halt meg, s bár vannak rokonai, de sem a testvére, sem pedig unokája nem érdeklődött felőle" - tette hozzá a Baptista Szeretetszolgálat programvezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.