Ezért futott be a Super Bowl közben a pályára a rózsaszín fürdőruhás férfi

meglepő Super Bowl botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn hajnalban rendezték meg az 55. NFL-nagydöntőt, a Super Bowlt, amelyet a Tampa Bay Buccaneers nyert meg. Egész eseménytelen volt a mérkőzés, egészen addig, amíg a pályára nem rohant a negyedik negyedben egy rózsaszínű fürdőruhás férfi.

A 31 éves Yuri Andrade jól felkészült erre a mutatványra. Kiderült ugyanis, hogy a meccs előtt 50.000 Dollárt tett arra, hogy valaki beszalad a pályára. Mivel a rendőrök letartóztatása után 500 Dollárért cserébe szabadon engedték, így mindenképpen megérte a figyelemfelkeltő akció - hozta le a B/R.

A szakértők szerint azonban nem ez volt a fő cél, hanem az, hogy barátja Vitaly Zdorovetskiy „Vitaly Uncensored" nevű weboldalát hirdesse, melyet Andrade rózsaszín tanga fürdőruhájára írtak. A férfi azt nyilatkozta, ezért nem kapott pénzt barátjáról, csak a belépőjegyét fizette ki.

Az idei Super Bowl-on a The Weeknd zenélt a közönségnek félidőben, látványos bulit csináltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.