„Nem Hollywoodban vagyunk!” – Gáspár Zsolti 530 millióért árulja luxusvilláját

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
luxusvilla Gáspár Győző Gáspár Zsolt költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Zsolti, a TV2-n futó Farm VIP műsorvezetője úgy döntött, hogy elhagyja szülőfaluját, ami már csak azért is meglepő, mert nemrég még Nódrágmegyer polgármestere akart lenni. Luxusotthonát az Interneten árulja potom 530 millió Forintért – fedezte fel a Blikk.

Igen, való igaz, hirdetem a villát. A gyerekek kirepültek a fészekből, a lányom Budapesten jár egyetemre, a fiam pedig cukrásznak tanul, nem kell már nekünk ekkora ház" - ismerte el a Zsolti. A házban él édesapja, idősebb Gáspár Győző is, aki természetesen költözik a családdal együtt.

Gáspár Zsolt Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Nehéz döntés ez, hiszen 1975 óta ebben a házban él Gáspár Zsolt, de úgy érzi, hogy eljött az ideje a változásnak:

Szeretnénk egy tanyát, egyelőre Gödöllő, Pest és Győr jött szóba, de még igazán nem tudjuk, hová megyünk. Apám jön velünk, ez nem is kérdés, őt nem zavarja a költözés" - nyilatkozta a celeb.
A helyzet pikantériája, hogy Zsolt nem szólt testvérének, Győzikének terveiről, aki teljesen felháborodott, amikor megtudta a hírt:

"Anyu a halálos ágyán ígértette meg velünk, hogy itt maradunk. Nem akarom elhinni, hogy apám elmenne innen, hiszen itt van eltemetve a felesége. Zsolti szégyellje magát! Nem tudom, miért hiszi magát akkora sztárnak, hogy Pestre kell költöznie. Azt is hogy gondolja, hogy ennyit kér a villáért? Hát, nem Hollywoodban vagyunk!" - bosszankodott Győzike.

Gáspár Zsolt és Győzike amúgy sincsenek túl jóban mostanában. Bár úgy tűnt, Karácsony előtt kibékültek, Győzike szerint csak a pénzről szólt minden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.