Döbbenet! Fegyvert rántott az ittas gyalogos Érden, mert egy kisteherautó állt a járdán

Forrás: Shutterstock -
vita ügyészség parkolás szóváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Érdi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki a vád szerint fegyverrel akart pontot tenni egy parkolási vitára. Az ittas gyalogost nagyon zavarta, hogy egy kisteherautó foglalja el a járda egy részét.

A vádirat szerint az ügy egyik szereplője Érden egy üzlet előtt parkolt kisteherautójával és annak rakterében pakolt. Az autóval azonban úgy állt meg, hogy a járda egy részét is elfoglalta.

Az ittas elkövetőnek éppen arra vitt az útja gyalogosan és hangosan sérelmezni kezdte, hogy a teherautó részben a járdán áll. Emiatt szóváltás is kialakult közöttük. Miután az ittas és hangoskodó férfi megindult a jármű belseje felé, a másik férfi őt el is lökte, majd beült a volán mögé és beljebb tolatott az üzlet bejáratához, hogy tovább folytassa a rakodást.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Ekkor az elkövető a vezető oldali ablakhoz lépett, elővette a valódi lőfegyverhez megtévesztően hasonlító riasztófegyverét és mintegy hetven centiméterre az autót vezető férfi fejétől belőtt vele az utastérbe. A sofőr nem sérült meg, de megijedve a lövéstől nagy gázzal gyorsítva elhajtott.

A rövid időn belül a helyszínre érkező érdi rendőrök a környéken elfogták az elkövetőt, aki ellen fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat az Érdi Járási Ügyészség.

Forrás: Pest Megyei Főügyészség

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.