Frontális karambol történt a 34-es úton: a kocsi utasa a helyszínen meghalt

Karambol halál autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy személy életét vesztette a 34-es számú úton történt közlekedési balesetben. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Tiszaigarnál a 34-es számú főút 8. kilométerszelvényében 2021. február 11-én 17 óra 50 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, egy személygépkocsi vezetője közlekedett Kunmadaras irányából Tiszafüred felé, amikor a sofőr eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és a vele szemben közlekedő járműszerelvénnyel frontálisan ütközött.

A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett, utasa a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését. A forgalmat Tiszaigar belterületére terelik - írja a Police.hu.

Teljes útlezárás mellett helyszínelnek - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.