Ismert kolumbiai előadóval állt össze Tolvai Reni: "Sokáig kutattam, mire megtaláltam az igazit"

Forrás: Tolvai Reni/Instagram -
klippremier Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadító új szerzeménnyel jelentkezik az énekesnő, aki ezúttal rendhagyó módon spanyolul csábít. A vérpezsdítő "Ay Ay Ay" bomba slágernek ígérkezik.

"A dalt még nyáron írtam és azonnal Fehér Holló stúdiójába rohantam feldemózni. Valamiért adta magát a spanyol ének, ezért a végső verzió is spanyolul csendül fel"- mondta Reni.

A klipben egy különleges partner is feltűnik, a kolumbiai Skinny Man, akivel nem hétköznapi módon találtak egymásra.

"Amikor felvettem az éneket már tudtam, hogy szeretnék egy közreműködőt. Sokáig kutattam, mire megtaláltam az igazit, Skinny Mant, aki egy elismert előadó Kolumbiában. Írtam neki instagramon, másnap már válaszolt is, hogy nagyon tetszik neki a dal, csináljuk!".

A forgatás már nem volt ennyire zökkenőmentes, hiszen a pandémia okozta lezárások miatt nem volt könnyű megtalálni az igazi trópusi hangulatot a kliphez.

"A Füvészkertben és a Madison Studioban forgattunk. Skinny a saját részeit természetesen Kolumbiában, Medelinben vette fel" - osztotta meg Reni.

A gyönyörű sminket ezúttal is az énekesnő maga készítette, a dögös szetteket pedig Kiss Márk stylist rakta össze. "Ay Ay Ay", szóljon hát!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.