Baleset az M0-s autóúton: döbbenet amit sofőr tett utána - Videó

ittas vezetés videó baleset sofőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balesetet szenvedett pénteken hajnali 1 órakor - amikor nem szabadott volna kint tartózkodni - egy autós az M0-ason Maglód környékén. Ám ami ezután történt, az egészen megdöbbentő.

A Magyar Közút kamerája rögzítette, ahogy a jármű a szalagkorlátnak csapódik az M0-áson, majd a felvételeken az is látszik, hogy a baleset után a női sofőr szerencsére épségben kiszáll az oldalára borult autóból. Ezután viszont olyan dolog történt, amire senki sem számított: átmászott az elválasztósáv szalagkorlátjain az autóút másik pályaoldalára - adta hírül a Magyar Közút.

A kamerák ráadásul azt is felvették, ahogy az autósok megállnak a járműnél és sérülteket keresnek, de nem véletlenül nem találták meg a hölgyet, mivel ő már a másik oldalon a belső sávban sétált tovább éjszaka, teljesen kivilágítatlanul. Végül kamionosok vették fel és szállították vissza a baleset helyszínére, ahol eközben a rendőrök, mentők és a Magyar Közút szakemberei biztosították a helyszínt. Kiderült, hogy a sofőr ittasan vezetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.