Autóbalesete után a mentő vitte el Vitray Tamást

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
kivizsgálás Vitray Tamás kórház autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vitray Tamás tegnap okozott balesetet Budapesten, az Andrássy úton. Szemtanúk szerint a Volvóját telibetalálta oldalról egy másik személyautó, melynek sofőrje vétlen volt. A legendás tévés nem vett észre egy haladási irányt jelző táblát. Személyi sérülés nem történt, Vitray Tamást mégis kórházba szállították.

Vitray jól van, már az otthonában lábadozik:
"Azt nem mondanám, hogy semmim se fáj, mert a biztonsági öv megrántott. A lényeg, hogy személyi sérülés nem történt. Miután minden vizsgálat lelete negatív lett, hazaengedtek a saját felelősségemre, de többet nem kívánok mondani a balesetről, majd pár nap múlva, ha tényleg megmaradok, mindent elmesélek" - mondta a Blikknek.

Vitray Tamás Fotó: Hirling Bálint [origo]

A lap talált egy szemtanút, aki így számolt be az ütközésről:
"A Volvo az egyirányú Szív utcában haladt a Lövölde tér felől. Az Andrássy útnál a sarkon egy tábla jelzi, hogy jobbra kell fordulni, nem lehet rajta áthajtani keresztben. A Volvo sofőrje nagyon lassan hajtott, de ezt a táblát valószínűleg nem vette észre. Az Andrássy úton szabályosan haladó kocsi pedig nem számíthatott rá, és belerohant, a lökés pedig méterekkel taszította arrébb. A szabályosan haladó autó, amit egy hölgy vezetett, egy oszlopnak ütközve állt meg."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.