Hét év börtön után így él most VV Segal: "Könnybe lábad a szemem, amikor megköszönik a munkámat"

Forrás: TV2 -
VV Segal börtön Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Segal 7 évet ült börtönben drogcsempészetért, azóta azonban teljesen más irányt vett az élete. 

Segal, azaz Czifra Tamás ma már boldog párkapcsolatban él, és örömmel neveli a kisfiát, aki 2017 decemberében érkezett a világra. Az egykor sötét életet élő VV-sztár már 8 éve makulátlan életet él, és azt mondja, ehhez kellett a börtönben töltött idő is:

"Hihetetlen emberismeretre tettem szert mindkét helyen. Már egy köszönésből felismerem a hátsó szándékot. A börtönben össze voltam zárva a piti tolvajtól kezdve a gyilkosig, aki besúgó lett pár szál cigiért. Megtapasztaltam, hogy a nélkülözés és az érdek milyen aljassá tehet embereket. A VV és a kóter nemcsak a bezártságban hasonlít, mindkettőben kivetkőzik magából a fogvatartott" - mesélte a Blikknek.

VV Segal elhelyezkedett ételfutárként, szorgosan dolgozik, a szabadidejében pedig igyekszik minél többet lenni a családjával Forrás: TV2

Amint kiderült onnan, elhelyezkedett ételfutárként, szorgosan dolgozik, a szabadidejében pedig igyekszik minél többet lenni a családjával.

"A mai napig megismernek, szép borravalókat adnak, mondhatom, nem vált hátrányomra sem a műsor, sem a börtön. A vírushelyzetben pedig felértékelődött a munkám. Sokszor viszek kórházba is ételt, s könnybe lábad a szemem, amikor megköszönik a munkámat" - mondta Tamás, aki kifejezetten hálás azért, hogy a járvány ideje alatt is van munkája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.